Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henne

Söndrar bit för bit
av något jag burit
och byggt så högt

trodde jag var
säker här

att jag var trygg
och beredd

Trodde inte jag
skulle falla
dit igen

Söndrar bit för bit
av något jag burit
och byggt så högt





Fri vers av Neal
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-06 00:15



Bookmark and Share


  Zara VIP
nice text!
2010-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Ett babelstorn?
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal