Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig



Marken är glödhet
ett par skor behövs
nu kan du gå vart du vill
världen är öppen
så den




Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 06:55



Bookmark and Share


  firefire
spännande text och kloka ord,bra skrivet!
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin