Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli min

Rasera mina torn
kontrollera min vilsenhet
mätta min hunger

elektrifiera min rock n roll
fyll min berusning
och mätta den
med detta liv

kyss mina torra läppar
fyll min mun med smak av salt
segla på mina hav utan hamnar




Fri vers av Neal
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-06 08:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hav utan säkerhet, hav utan frid...

En medseglare är vad jag som snedseglare längtar efter.
2010-06-06

  Mikaela P
Underbar! Kan inte ens bestämma mig för vilken rad jag tycker om mest.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal