Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre bort och nära


Långt borta
utanför ringlederna
nånstans där det klara vattnet
grumlas av jord

tänker jag
att onödigheter
får något tomt i blicken
och faller till marken

Längre bort
ovanför bergsryggarna
tänker jag att viktigheter
stiger genom sval luft
och försvinner

Helt nära
innanför blodomloppen
nånstans där det onda svider
tänker jag att vanligheter
färdas fritt genom huden
och värmer luften
medan jag envist andas





Fri vers av Steffepeffe
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-06 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe