Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kysser fram mitt blod



Du kysser fram mitt blod


Min pump….

Den går igång likt en stark motor

Som vet sin uppgift




Du är som batteri och startmotor

I ett…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO