Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord.



Det 33 åriga hjärtat går snart i bitar.

För att ögonen inte ser eller kan se någon annan för vad den egentligen är.


Det tar stopp innan det ens har kommit så långt.


(Långt in finns du alltid där)


Måste det välja att vara med någon bara för att det inte kan få dig


Det är inte rätt


inte lätt


Inte rätt alls.

( Likt ett hjärnspöke finns du alltid kvar)




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-06 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean