Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ung flickas kamp för sin frihet


Till min förste älskare

Du kom in i mitt liv när jag var fjorton
Så världsvan, så flärdfull
Varje brådmogen flickas dröm

Jag lät mig ryckas med av din carisma
Berusas av din charm
Du doftade så gott, så vuxet
Ännu fattade jag inte då att du var en

User, loser

Först umgicks vi alltid ensamma
Berusande, kalla vårkvällar utomhus
Bara vi två
Inga varningsklockor ringde
Att du egentligen var en

User, loser

Men sedan var det inte längre bara vi två ensamma
Nu var vi många, också mina väninnor
Till en början var det upplyftande
Glammit och vuxet

Sedan blev allt förtärande
Jag ville bli fri från dig
Men du ville inte låta mig gå

Du äcklade mig
Mina kompisar såg ner på mig, på grund av dig

User, loser

Jag blev brutal mot dig
Nedvärderade dig inför alla

Trampade på dig, stampade på dig
Såg till att inte längre ha med dig att göra

Aldrig igen, Herr Cigarett

User, loser





Fri vers av Smörblomma
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 22:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vilken spännande mustig dikt om hänsynslöshet, det vi människor är så bra på. Att du börjar alla raderna med versaler förstärker känslan i dikten. Fint!
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma