Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bleka stumma munnar


Tiden rann

Dagen gled förbi
Gråbrun massa flöt
Utan steg till försoning
Öronen saknade ord
Tiden grät

Svarta natten, en ovälkommen gäst




Fri vers av Smörblomma
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma