Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara

Innan försommaren vaknade
till nästan midsommar
en morgon jag rev bort ur evighetens tidning


Morgonen ville skratta
jag ville inte
vi försökte enas
och insnöp morgondaggen
som ristade vita puffar när vi andades ut i gryningen
som ett sigill bara
och världen vandrade vidare.




Fri vers av Smörblomma
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-09 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma