Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hälsningar från solsemestern


Pappersnos

Vitt papper
vikt i ett pressveck mitt över

känns strävt
mjukt och hårt på samma gång

doftar svagt av cellulosa
vaga barndomsminnen

över en solbränd näsa




Fri vers (Fri form) av Smörblomma
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-05 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma