Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Hur ska man se ensamheten.

Ett löv vajande i vinden.
En ensam stjärna på himlen.
Kanske en bägare som är tom.
Eller en tomhet i fulla glas.
En tanke som bara jag vet
som ej kan delas med.

En kärlek som ej är besvarad.
Kunskap som jag inte vet.
Att prata men ingen som lyssnar.
Skriva en text som ingen läser.

Denna ensamhet

Ensamhet







Fri vers av linkboy
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-09 08:07



Bookmark and Share


  HelenaW
Vemodigt.. Jag har läst i allafall.. ;)
2011-09-30

  Mats Henricson
Träffsäkert vemod !
2010-11-11

  linkboy
det är ju ensamt att inte veta det
2010-11-09

  Suzy med punkterna
Oj, det här tog andan ur mig.
Du får fram ensamhetskänslan mycket bra!!
2010-11-09

    Beautiful Soulmate
...bäst att jag lämnar dig
med din ensamhet,
och din text,
orörd, oläst och ensam...
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy