Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)


Så romantiskt det vart.

Min älskade du vet väl..att just du är**älskad!
Behövs dessa sköna ord för att få dig ur balans.
Du är som stjärnorna och allt vackert utan jord.
Du är min isbit en solig sommardag.
Du är myset under täcket när det regnar.
Ditt skratt får mig ur balans.
På mitt huvud.. du är min midsommar krans.
När snön faller ner
Värmer du min själ ännu mer.
Slutcitat: ord som kom av kärlek.





Fri vers (Fri form) av linkboy
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-02 04:36



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Väldigt fin dikt, värmer att läsa :)
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy