Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet


Förväntan

En stilla natt jag funderar.
På livets bekymmer ack baserar.
Denna nya dag som kommer.
Vore den ej tom, så har jag fyllt
den fullt ut med bekymmer!
Tänkte inte så..innan denna natt
mig tog.
Men tror nog att ett glas till! kan
befria mig fullt ut.
Vore jag inte pessimist så hade
jag nog hållit trut.
Vet ej om vers och så, bara att
man goda ord får så.
Till sist men inte minst en liten
ros av marsipan;)




Fri vers (Fri form) av linkboy
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-02 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy