Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har


Tråkigt

Så är det nog med vers och rim.
Att man inte hittar rätt ord och så.
Ungefär som på tungan man har lim.
Men under bekymmer man lite ord kan få.
Så enkelt det kan va.
Om man inga ord kan se.
Lite som ett rim jag la.
så fel det vart usch och ve.





Fri vers (Fri form) av linkboy
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-10-02 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy