Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARAN KOMMER

regn
En vanlig dag vid datorn.

Med snabba kvicka fingrar
Jag snabbt skriver ner,
vad denna dag mig erbjuder
regn regn regn

Detta fenomen jag åskådar
denna dag av åska och dunder.

Inom mig en rädsla.
För ett oväder som inte finns..än..

Duggar lite lätt mot fönstret
tänker rofyllda tankar inom...

Fåglar börjar kvittra...
Verkar som faran är över.


Ser slutet på denna text
sol sol sol









Fri vers av linkboy
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy