Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmm


jag jagade den jäveln till slutet

det började som en rusning från övre plan!
jag såg ner på den väg jag skulle gå.
jag gick sakta neråt med bestämda steg,
jag såg en vän som behövde hjälp.
då tog jag mitt vapen och attackerade hans ovän.
jag lät han ta det sista beslutet.
sen forsatte jag min väg ner på den väg som stakats ut åt mig,
den väg som utvalts av många.
många tankar innan jag når mitt mål,
hur ska jag gå till väga,
hur ska jag aväga mina beslut inför den kommande striden.
jag tänker inte mer.jag slåss för mitt liv.
en drakens eld infattas i mina händer.
jag jagar,jag stunnar,jag ignitar och han är död.

MITT LIV SOM LOL SPELARE
ps: league of legend




Fri vers av linkboy
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-11 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy