Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppväxten

på fångad tid jag byggde mitt liv
på lånad tid jag växte upp
på fångad tid jag hjälpte mig själv
på lånad tid jag drömde mig fram
på fångad tid jag sänktes ner
på lånad tid jag äldre blev
på fångad tid jag släpptes ut
på lånad tid jag döptes igen
på fångad tid jag led
på lånad tid jag ber
genom lidandet blir jag stark
genom kärleken blir jag starkare
genom tron blir jag starkast




Fri vers av linkboy
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-07 20:04



Bookmark and Share


  aol
känsla trösterik
2010-07-01

  Johan Bergstjärna VIP
Bra skrivet!
2010-06-13

  Suzy med punkterna
För mig är det väldigt tydligt vad du menar.
Känslan finns där
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy