Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17



Det har aldrig kännts så långt in,

eller på det sättet i magen och hjärtat som med dig.


Du är det bästa och det värsta jag har varit med om


Åren och känslorna verkar oändliga


En lycklig och rusig början

kanske ett olyckligt slut.

Men det tar aldrig slut

börjar bara om från början igen

Allt är långt ifrån perfekt

Men jag vet ialla fall att jag älskar dig




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean