Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunkningsdröm

På sitt hemmagjorda fordon sjönk han
genom älvens klara vatten
vem var jag att se honom sjunka

vem var jag att veta
vilket övermod som fått honom
till att bygga sig en
motoriserad hjulförsedd bräda

och där kom han
som om allt var förutbestämt
fallet ner i älven rätt beräknat
liksom drunkningen

och trots att många år har gått
och att allting kunde varit annorlunda
är det ändå oundvikligt




Fri vers av stenhur VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-07 21:51



Bookmark and Share


  walborg
Skönt att det var en dröm.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP