Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan alltid regna mera



Du sa,det kan alltid regna mera!

summa sumarum


Jag sa; ja i alla fall i min värld


Men det finns en bättre värld där ute

jag brukar hälsa på där ibland

När jag orkar ta mig ur mitt fängelse.


Dörrar som öppnas,dörrar som slår


Ljuset är på

där

I min är det av




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean