Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coaching

Jag tog badmintonlektioner...

Riktig coaching!

Trodde jag att jag skulle lära mig

backhand efter fyrtio?

Pyttsan!

Men det har förändrat mitt liv

på ett mest oväntat vis

numer

rör jag mig i sidles hoppsasteg framför köksskåpen

mellan spisen och diskbänken

och ibland ända in i tvättstugan




Övriga genrer av Regina E
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-11-14 17:33



Bookmark and Share


  Cris
He he! Härligt. Visst kan man hitta nya saker..hoppsasteg kanon!
2005-11-25

  Tobias Hedlund
Sjung ur själen och dansa! :)
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan