Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I andningspausen



De klara vågorna rullar in

brer ut sitt blanka vatten

över den släta sanden

i ett par speglande sekunder

flyter himlen ljusblå på stranden



innan havet kallar tillbaka

sina förrymda gäss




Fri vers av Regina E
Läst 744 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-07 14:57



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Himlen flyter blå på stranden - - snyggt! Att jag missat denna!
2008-03-12

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint... Gillar de förrymda gässen!
2008-03-07

  prinscess VIP
ger fina bilder
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan