Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällssol


Vid horisonten dansar
sällheten i solen
eldfängt passionerat

Det är långt
ut dit
Tanken bär honom inte

Från stenen
där han satt
går han sakta
bort

I vemod




Fri vers av Lénon
Läst 872 gånger
Publicerad 2005-11-01 10:40



Bookmark and Share


    Regina E
Vackert och vemodigt, fint formulerat i "det är långt ut dit".
2005-11-01

  Wretling
jag gillar " I vemod ", den fyller effektufullt upp dikten :)
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lénon