Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagos

Fruktbarhet
i ödets lek
bland törstande
och svedda

Fåror
att dränkas i
sakta
sakta

Ett djup
alldeles här
under
mitt undre

Väsande mitt liv
som den
jag inte önskade
att bli




Fri vers av Lénon
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-06-29 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon