Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tveksam till rim överlag men va fan...


samma jag

samma tanke
kanske
nu
som då

samma stund
delades
av en
av två

samma jag
och
samma sinne

samma liv
men
utan minne




Fri vers av Lénon
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-06-29 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon