Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok


Regress
tristess
en aldrig stillad hunger

Idag
regnar det
i solen
och barnen badar
i grålera
vid vattenbrynet

En tanke
en stund
en sekund
och sedan
åter
tomhet

Jag hånler
åt mig själv
åt mitt meningslösa
ältande
som gröper ur
mitt liv




Fri vers av Lénon
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-07-04 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon