Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett historiskt rum - eller män och kvinnor


I ett historiskt rum
talar män om kvinnor

Om kvinnor

som om de vore
underordnade
män

Män, dessa män

Från där vi står
nu
ser vi historien
Vi nås
av dess ord
och förlikar oss
med dem
utan att se
det vi ser

Män och kvinnor
kvinnor och män




Fri vers av Lénon
Läst 582 gånger
Publicerad 2005-12-20 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon