Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginär frihet


I förvirring
stannade han
vände sig om
satte sig på huk
och plockade gräs
från sina fötter
reste sig
och kastade det
mot himlen
och lät
det segla
med vinden




Fri vers av Lénon
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-12-21 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon