Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig någon

Kan inte tro
att det var du

Jag vet inte
om det var jag
vem jag nu var

I skuggor
for vi
den sommaren

Efter en blick
förstod jag
att jag aldrig
kommer att känna någon

allra minst mig själv




Fri vers av Lénon
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-05-24 13:28



Bookmark and Share


    Regina E
Mycket bra skrivet, starkt och berörande. "i skuggor for vi" och "efter en blick ..." är uttrycken som ger dikten liv och sann känsla.
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lénon