Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår tid


behöver
ett avbrott

bryter
mitt liv
för reklam
för en stund




Fri vers av Lénon
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-06-30 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon