Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Även om solnedgången kanske
är vackrare på andra sidan jorden

får du aldrig glömma, att

det är samma sol.

och när du ser upp mot natthimlen
är det samma stjärnor
som jag ser


När du tappar allt hopp
och inte vill leva längre
kom ihåg att ditt hjärta känns
precis som mitt gjorde, när jag

tappade allt hopp

och att jag vet hur det känns

att inte vilja leva längre



Vi är två motsatser
ifrån två olika världar

Två passande bitar
ifrån varsitt pussel


Men ser vi upp mot himmelen
ser vi samma stjärnor

och tänker vi på varandra

är vi nära varandra







Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon