Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräs

En dikt, skriven på gräsplätten

Där vi låg
Och märkte att vi älskade varandra

Gräsplätten
Där vi låg när hela världen runtomkring oss

försvann


Ibland vill jag undra
om gräset kommer ihåg oss
om gräset vet att det tog slut

men så vet jag att det inte är

För dom har klippt gräset
och det som är där nu, är inte samma

som var där

när vi blev ihop


Förändringar sker konstant
och det finns Inget vi kan göra åt det

Men… när jag tänker efter

Så gör det ingenting


För gräset är fortfarande gräs

Och jag älskar dig fortfarande




/L. a




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-07 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon