Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var rädd för att mista min tro på kärlek

För tre år sedan stängde jag dörren till mitt hjärta

och inte enbart på grund av alla misslyckade förhållanden eller
min plågade barndom

eller min oförmåga att göra mig hörd bland andra

jag stängde dörren till mitt hjärta
på grund av hatet som
växte i mig
rädslan för att det skulle bränna sönder allt
som jag satte värde på

jag stängde dörren till mitt hjärta
för att jag var rädd för att mista min tro på kärlek
till ingen nytta




Fri vers av Stjärnfall
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall