Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var kommer dom ifrån


Var kommer dom ifrån
Alla dessa finnar
Och finskor
Jag menar, nog vet jag
De kommer från Finland
Men varför ska alla hit?

Speciellt med tanke på
”att de faktiskt verkar hata vårt land”
Där på andra sidan vattnet
De pratar föraktfullt om ”svenskt”
Det enda svenska som duger annars är ”Absolut”
De håller ut den på en blommig tallrik
Och kallar den för ”sommarsoppa”

Men vad ska dom då alla hit, att göra
Är Finland ett så förbannat dåligt land
Eller nåt?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO