Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vassa tunga



min tunga skär sig igenom Allt.
Skär sig igenom mig, igenom Dig

min tunga
sträv, hård och vass
skär sig igenom
ord,
igenom Fina Dyrbara Ögonblick med tindrande ögon

min tunga skär sig igenom Allt
Ödelägger och Förstör


//CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-11-14 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg