Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag hoppas jag kunna kalla mig din vän som jag idag kallar dig min mor.


Trogen hund

Som en trogen hund jag sitter vid din sida.
Ibland om inte ofta växlar vädret.
Söta vackra brisar kommer från söders äppelträd,
hårt regn från väst.

Jag är konstant.

Kanske är det onödigt naivt att ständigt vaka.
Min famn är beredd att fånga dig likväl som
din var att fånga mig en gång.

Som en trogen hund jag sitter vid din sida.
Jag är konstant.


/ CKA




Fri vers av Kajsa_Varg
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg