Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spännande experiment


Nattliga hallonkyssar



Inatt när han trodde att jag sov,
viskade han fina sagor om hallonkyssar och kolaströssel i mitt öra.

På morgonen därefter frågade han mig snällt om jag drömt några extra goda drömmar, allt enligt hans nattliga eskapader.
Jag svarade att jag minsann sovit lika gott som alltid… sen tillade jag att det vore hemskt gott med kolaströssel.

Han blev så till sig att kaffet fastnade i halsen.




//CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-02 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg