Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är liten men stor

Hon torkade mina tårar med ärmen på sin blus.
- "Kom vännen" sa hon och satt mig ned i hennes kök.

Vi drack kaffe ur små 50-tals koppar och gjorde smörgåsar
med sallad och brieost.
Brieosten var från Euroshopper men det låtsades vi inte om.


Det är lustigt att kunna med så
små medel göra en människa glad
rakt in i själen. Tack.



/ CKA




Fri vers av Kajsa_Varg
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg