Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakonisk



Jag skrapar mina öron lätt mot dina ord.
Att sucka av välbehag vore en skymf mot
alltet som är DU. Vilken värld lever du i? Inte i min.
Här är allt i en jämn skala och ton, kontrasterna syns
endast när vi blöder.



/ CKA




Prosa (Prosapoesi) av Kajsa_Varg
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg