Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så lät att döma och fördöma....


Väldigt lik



Silverfisken tar sig gärna fram
mellan kaklets springor
men hur många av oss gör inte det





Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-08 11:30



Bookmark and Share


  Anna*
Jag tror att vi alla försöker så gott vi kan med de förutsättningar vi har och jag tror att vi kommer framåt steg för steg när vi inser att vi vill ha något bättre än det vi haft.
2010-06-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra. =)
2010-06-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra. =)
2010-06-08

  Ulf D VIP
Häftig tanke, de är också snabba när väl ljuset tänds.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin