Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mitt paradis.


Là où je t'emmènerai...

Là où je t'emmènerai
il n'y a aucun doute
il y a du plaisir
il y a du bonheur

Un véritable paradis
sur terre
il y a une brise
qui souffle doucement
sur ton coup

Nous serons entre
la mer et la terre
tous tes soucis y disparaissent
même s'il s'agit seulement
d'un petit moment au calme

Donc sauras-tu
qu'il faudra y retourner
mais pourtant,
tu pourras toujours revenir
car je t'en aurais montré
pour t'inviter à mon paradis

Un paradis dans un archipel
entre la mer et la terre...
-------------------------------
Dit jag kommer att föra dig
det finns inget tvivel
det finns nöje
det finns lycka

Ett verkligt paradis
på jord
det finns en bris
som blåser lättsamt
på din nacke

Vi kommer att vara mellan
havet och jorden
alla dina bekymmer försvinner
även om det endast handlar om
en liten stund i lugnet

Dock kommer du att veta
att du blir tvungen att återvända
Men ändå,
jag skulle ha visat dig detta
för att inbjuda dig till mitt paradis

Ett paradis i en skärgård
mellan havet och jorden...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm