Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur står det till med oss......


Poeter...



Finns det

sexpoeter
Sjupoeter
våldspoeter
rockpoeter
erotikpoeter
marionettpoeter
naturpoeter
religionspoeter
amatörpoeter
sjömanspoeter
djävulspoeter
porrpoeter
bananpoeter


sorgsna poeter
glada poeter
sura poeter
sarkastiska poeter
arga poeter
politiska poeter
slipade poeter
fattiga poeter
dumma poeter
karismatiska poeter
hudflängande poeter
ljuvliga poeter
hungriga poeter

poetiska poeter

eller poeter

…på poeter.se ?





Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-08 18:42



Bookmark and Share


  Anna*
Vet du? Jag tror att det bara finns människor som uttrycker sig på det sätt de kan bäst för att bli förstådda eller i vissa fall bara för att väcka debatt och kanske vara provocerande. Men alla vill beröra på något sätt och det kanske är bättre att välja att se oss alla som människor istället för att fösa in oss i någon grupp. Jag tror att vi kan vara lite av varje även om de extrema formerna kanske inte är lika välrepresenterade hos vissa ...
2010-06-09

  Mats Henricson
Du täcker upp det rätt bra, faktiskt, kolla min samling om poetkaraktärer som jag skrev 2008, den är, faktiskt, ganska uttömmande, den med....
2010-06-08

  Kjell A. H Lundin
Jag fick frågan ”varför jag frågar?”

-JA, hur kan det komma sig?

Två poeter som har tilltalat mig länge och gör fortfarande
är Henri Michaux och den underbara finska Pentti Saarikoski.

Jag har hittills inte behövt ställa mig frågan om dessa poeters tillhörighet.

Därför blir jag själv undrande då jag började fundera över detta, fast det startade utifrån konversationen på Larz Gustafssons text.

Har du själv ett svar?

Hälsning
Kjell
2010-06-08

    Max Poisé
kärlekspoeter saknades...
Ja det finns banne mig alla av oss, å så jäkla tur det, annars vore denna sajt totalt död!
2010-06-08

  Anna Nyman
Ja alla dom finns där..men du glömde en
Den läkande poeten..som skriver för att läka...mee
2010-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Vem bryr sig?
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin