Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samtalet hade vi då vi vandrade på Djurgården för några år sedan..


Till GH




Vänskap är en byteshandel
sa min far filosofen
och undvek att tala om döden






Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 19:50



Bookmark and Share


  Anna*
Det går att läsa in mycket mellan dessa väl avvägda rader. Tänkvärt!
2010-06-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande rader. =)
2010-06-09

    ej medlem längre
mmm ... svårt att bli vän med döden
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin