Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så illa att inte ens orden



Blir inte sämre än så här

Det är så illa att inte ens orden

som annars flödar lätt och fritt

i sorgliga tider, går att få ner.


De stannar inuti, vägrar att låta sig plitas ner

ställer till en massa obehag på insidan.


Har provat att stå på två ben

sägs ju att det är bra att ha båda fötterna på jorden.


Men i detta fall hjälper inte ens det.

Med huvudet i molnen och fötterna i helvetet.

Vet jag inte riktigt hur det kommer att gå.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean