Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag bevisa?

Vad ska jag säga,
för att du ska förstå?

Vad ska jag visa,
för att du ska se?

Vad ska jag ge,
för att du ska känna?

Hur ska jag bevisa för dig,
att jag verkligen älskar dig?




Fri vers av Kaindra
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 23:33



Bookmark and Share


  Noomi Henning
aaw vad vackert skrivet <3 men sorglig <3
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Kaindra
Kaindra