Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt allt men inte min.

Dina andetag.
Dina slutna ögon.
Jag vakar.
Jag ser det ingen annan ser.
Jag är som du.

Jag kan inte nå dig.
Jag kan inte känna dig.
Du är någon annans.
Du är mitt allt men inte min.

Du ser mig.
Din blick genomborrar mig.
Du vet vad du betyder.
Men du förstår inte.
Du är som jag.

Du kan nå mig.
Men du är förbjuden att känna mig.
För du är alltid någon annans.
Du är mitt allt men inte min.

Jag.Älskar.Dig.




Fri vers av Kaindra
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 22:41



Bookmark and Share


  Noomi Henning
jätte vackert skrivet <3
2010-05-25

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Oj så fint uttryckt! Stark känsla förmedlas. Och mycket fin rytm!
2010-05-25

    99knivesinside
Jag vet hur det känns och vad gör man med sig själv? Du fångar det väl.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Kaindra
Kaindra