Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindhet

Det gjorde så jävla ont att se, att bli påmind.
Om jag hade märkt det tidigare hade allt vart annorlunda?
Jag vet inte, vet ingenting.

Kan bara ana, kan bara drömma.
Drömma om hur det kunde varit.
Hur det kunde varit om jag hade märkt tidigare.

Om jag hade sagt allt det jag inte sa.
Hade allt varit som förut, hade du varit kvar?
Trodde att tiden var vår.
Att jag inte behövde stressa.
Men fan vad fel jag hade!

Tiden har en begränsning, med allt.
Saker och ting varar inte för evigt.
Det har jag märkt nu.

Om jag bara hade sagt allt jag ville säga innan det var försent.
Innan du försvann, innan jag försvann.
Om jag bara inte varit så blind, om jag bara hade öppnat ögonen tidigare.
Om jag bara hade insett.

Insett hur mycket jag saknar dig,
och framför allt hur jävla mycket jag älskar dig!




Fri vers av Kaindra
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-29 21:03



Bookmark and Share


  Noomi Henning
sorgligt men fint skrivet :( <333
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Kaindra
Kaindra