Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig följeslagare

Sväljer moln
svarta och blöta
moln

som fyller min
bägare med
melankoli

en ständig skugga
där jag befinner mig

Fuktigt och kallt
stadium

sväljer moln
svarta och blöta
moln




Fri vers av Neal
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-09 00:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nemesis.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal