Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom hem från jobbet en dag och blev varse..


Sorgen




Räven tog sig in i hönshuset
och tog alla hönor
tuppen lämnades kvar
i flera dagar låg han
under svartvinbärsbusken och sörjde






Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-09 05:55



Bookmark and Share


  LassO
och han vart arbetslös med på kuppen, stackarn... han kanske t o m blir lite galen...
2010-06-10

  Anna*
En text som kan tolkas på flera plan. Riktigt bra!
2010-06-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rart sorgliga rader.
2010-06-09

  Gunnar Hilén VIP
oj så rörande och tydligt på djurens känsloliv !
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin