Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lång resa


Vad kärlek är


När ni ser mig

bakom allt

ser ni mig då?

Kan ni förstå

att inget är förgäves

För jag har lärt mig

vad kärlek är




Fri vers av yta
Läst 151 gånger
Publicerad 2010-06-09 19:57



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fina rader. =)
2010-06-10

  Anna*
Så fint! Det är den största lärdom vi kan få.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta